Benefit na agregát vol. II v Bílý Vráně

Agregát je potřeba! Jak pro pořádání punkovejch koncertů, tak pro noční skateboarding v rampách nebo ulicích. Spojme síly a složme se na to! Celá myšlenka DIY je taky o sdílení – názorů i prostředků. 

Záškodnictví / 25.02.2014 / Autor: Křivák

 

Zhruba půl roku po prvním benefitu na agregát, kterej by měl bejt k dispozici širokýmu okruhu pražskejch punks pro dělání venkovních koncertů, navazujeme benefitem číslo dvě. Ten se odehraje v znovuotevřenym prostoru Bílý Vrány na úpatí Šáreckýho údolí. Bílá Vrána byla místem, kde se v minulosti odehrály pro mnohé z nás zásadní punkový akce, na který do dneška vzpomínáme. Proto jsme pochopitelně rádi, že Vrána zase valí, je to skvělej prostor, kterej má patřičnej špiritus.

 

Pokud všechno půjde dobře, po týhle akci by už mohlo bejt k dispozici potřebný množství peněz (na minulým benefitu se vybralo 10 000,-), abysme si koncertní jaro a léto mohli všichni užít v plný parádě venku na ulicích, pod mostama, v opuštěnejch barácích nebo ve skejtovejch rampách. Přines sebou vegan či vegetarian pochutinu, bude společná hostina. Venku oheň a krabicová poezie.
Začneme kolem 16:00, v deset musí bejt šlus. Vstup klouzavej: kilo a víc je naprostej ideál, ale pokud nemáš peníze, stejně přijď a podpoř benefit dobrovolnou částkou!

 

PLANETY / Ztracený a nalezený from Palma je Holka on Vimeo.

 

Na Benefitu pro agregát vol. 2 zahrajou:

Or – příliš hlučná pomalost

Aorta – devádesátkovej hácé autentickej jak kurva

Kurac – basa bicí, čuráckej diktát

Planety – libé písně a krvavé poselství třídního boje

Paregorik – noise hluk chlapíka z klutz

Zkouška sirén – heavy co chceš

Láska a přátelství – punk co miluješ

 

Spoj: Do Bílý Vrány se dostaneš busama č. 107, 147, který jedou z Dejvickýho kulaťáku rovnou na zastávku V Podbabě a od tama kus pěšky směr Šárecký údolí. Budou tam i nějaký fáborky. Nebo možno též busem 160 a 116 rovněž z Dejvickýho kulaťáku na zastávku Břetislavka. Noční spoje jedou! Událost na Fejsbuku tady.

 

 

1622604_612678662133793_2030561782_n

 

 

Zdroj: Hluch

Pokřivený pohled na scény.