Křivák rozehraje Špinavou hru 12/2 v Lese

Jaký to je, když cejtíš rány kopáku až v krku a jaký to je, když cejtíš nerovnosti betonu, ze kterýho jste si s kámošema postavili soukromej vesmír?

Záškodnictví / 08.02.2014 / Autor: Křivák

 

Muzika postavená na punkový etice a skejt k sobě patří odjakživa. Novej magazín Crook (vyslovuje se to Křivák) chce tohle spojení držet při životě a neodbít ho jedním sloupkem hudebních recenzí na konci časáku. Kazety, rozhovor s Peterem Molcem, samizdat, černá ovce Ivo Prášek, NIC, Štěpán Adámek, slovenský DIY Treba Drec nebo Mario Rubalcaba (skejťák a bubeník Hot Snakes). To jsou některý z témat, který najdete v prvním čísle Křiváka při křtu ve středu 12. února v Café v Lese.

 

Křivák nebude sám, křtít se bude i Špinavá hra. Nová kazeta pražskýho kytarovýho dua TOMÁŠ PALUCHA, který se nachází na pomezí drone a americany. Na nahrávce, která vyjde na labelu Stoned to Death, najdete dva patnáctiminutový kousky, který nejvíc ze všeho připomínají náladu snímku Wernera Herzoga – Aguirre.

 

 

Protože štěstí přeje renegátům, podařilo se nám odchytit i dvě kapely, který v únoru jedou evropský turné. První z nich jsou DIRTY FENCES, americkej rock´n´roll kořenenej punkem a garáží, kterej příhodně vychází na skejtovým labelu Volcom.

 

 

Zástupcem garáží nasmrádlýho hardcore punku je pak vídeňská kapela CATHOLIC GUILT, která svými údernými songy (který se často nedostanou za hranici 90 sekund) nakrmí publikum rozvířeným prachem z cihlovýho sklepení Café V Lese. Čekejte tradici punku 80. let – v tom nejlepším slova smyslu – poznávacím znamením budiž hrubost a nesmlouvavost die Kreuzen. Osmdesátky nejsou vždycky jen nadejchaný účesy a příšerný hadry. CG navíc 17. ledna vydali novej sedmipalec „Futile Attempts“.

 

Za domácí budou vykopávat PELETON, mladá pražská trojka, který by v nejbližší době měla vyjít debutová kazeta na Silver Rocket. Hudebně se bude servírovat indie rock čpící inspirací ze zlatejch washingtonskejch devadesátek (vzpomeň si na Fugazi a Dischord Records).

 

 

Vzhledem k nekompromisní policejní hodině celá akce začne už v 19:00, po desátý volně naváže párty. Středa je beztak už skoro víkend.

 

Vstup je klouzavej, začínáme na 100 Kč, ale neboj se podpořit kapely a zaplatit víc, pokud můžeš.

 

FB událost tady

 

velkej plakát od Štěpána Adámka

velkej plakát od Štěpána Adámka

Pokřivený pohled na scény.