TJ Praha uctívají svatý Grails

Pozor hlášení: Psychedeličtí Grails z Oregonu zahrají tenhle čtvrtek (v diáři to je 6. března) v pražským Pilotu. Psychotropní svinstvo s sebou! 

Záškodnictví / 04.03.2014 / Autor: Křivák

 

Příští čtvrtek se v klubu Pilot rozežhnou plamenný reflektory a na pódiu oslní skupinu par excellence muzikantů limitovanýho progresivního rocku GRAILS. Je to vážně dobrý a pohybuje se to na hranici Morriconovsky laděný filmový muziky a tajemnýho rocku s nezaměnitelnou směsicí nálad jako: fenomén lidský existence, smyčka kolem krku, nevyslyšená modlitba, opiový kóma, falešný proroctví, nová naděje atp… Nálady, který v celkovým součtu můžou navozovat pocit, že stojíš nohama ve ztuhlym černym uhelnym dehtu, který prostě ne a nepovolí. Obdoba toho, když chceš utíkat ve snu a máš nohy přibitý 15 cm hřeby. Až tak je to silný!

 

 

Na úvod večera se ti dva důležitější z GRAILS, Emil Amos a Alex Hall, vytasí se svým triphopovym a ležérně ambientním projektem LILACS & CHAMPAGNE, který přežil do druhý dlouhohrající desky. A je to takový žrádlo, že ho s chutí spořádají i devadesátkový zaostalci, co se už nestačili dostat přes Massive Attack a tak podobně – bez urážky tyvole!

Za fešáky v džískách TJ Praha zve Farář Mikin

Datum a místo: čtvrtek 6.3. Klub Pilot
Čas: 20:00
Vstup: 300 Kč

 

 

A pozvánka na Silver Rocket tu 

Zdroj: TJ vole Praha

 

Pokřivený pohled na scény.