Špinavej okultismus Wolvserpent a nesmrtelnej rokenrol Argonaut

Tělovýchovná jednotka TJ Praha zve dneska (tedy 25/9) na hodinu hudebky v učebně na strahovský Sedmičce, kam tentokrát přijedou bubáci Wolvserpent z americkýho Idaha doprovázení tříokým havranem a vlkama z temnejch lesů. Jak se píše píše v pozvánce od Turbojugend, aby to nebylo tak nemrtvě smutný, zahrajou taky nesmrtelní vyslanci Silver Rocket Argonaut. 

Záškodnictví / 25.09.2014 / Autor: Křivák

noise_feature1-1_Wolvserpent_NickCollias

Bubáci Wolvserpent (US, Relapse). Špinavý okultisti z americkýho Idaha, dvojice naladěná na temnou spirituálni strunu, rozdáva prvně mateřské mléko, nabízí teplo praskajícího ohně, jistotu, lásku – pocit bezpečí následně přesměruje v bolestivý nářek havranů, pláč tisíce vlčích synů, v zoufalost obnaženou k primitivním základům… Cestu na starý kontinent, zpět na strahovskou Sedmičku, hybernují v kostmi lemovaných skleněných rakvích, v podpalubí děravýho škuneru, který kormidluje mrtvý konstrukt a palubu hlídá prašivý vlk se žlutým úsměvem navlečený do stříbrného kabátu. Nikdo další se nesměje.

„Ona, krásná Brittany, škopky a housle ovládá, za pasem pytlík hladkých obratlových kůstek, kterými budoucnost udává.. A on, mužný Blake, holýma rukama krotí bestii s šesti jazyky a kvičí temnou árii…” — circa 2k b.c., zdroj neznámý. Adam a Eva z Idaha vydali poslední LP Perigaea Antahkarana 2013 na Relapse records, který je celý k poslechu na SoundCloudu.


Aby to nebylo všechno tak vážný, nemrtvě smutný, přijedou 4 opravdický frajeři –Argonaut (CZ, Silver Rocket), který maj koule zahrát pěkně po pravdě, od srdce a od podlahy, poctivě za to vzít, zahrát stoner podle vlastního receptu a vypít hromadu piv v řadě! Jejich debutovou desku Srdce a koule (!sic) poslouchej v Sektě.

Wolvserpent (us, Relapse) + Argonaut (cz, Silver Rocket) tenhle čtvrtek 25. září @ 007

Vstup: 200,-

Kdy: 25. 9. 2014, 20:00 hod

Kde: 007, Strahov

WOLVSERPENT_ARGONAUT_72

Pokřivený pohled na scény.