Sešlost na betonovým hřišti

Parta od vedle Darkslide chystá na 25. října sešlost na betonovým hřišti (čti DIY Playground), který jsme postavili společnejma silama a psali o něm třeba tady. Budete moct i něco vyhrát, ale důležitější je potkat se, zajezdit si, ogrilovat lilek nebo tofu a dát si pivo. 

Záškodnictví / 20.10.2014 / Autor: Křivák

DIY Playground from Darkslide.cz on Vimeo.

V sobotu 25. října 2014 se na nedávno vybudovanym spotě DIY Playground (čti betonový hřiště) odehraje menší skejtová sešlost (událost na fejsbuku najdete tady), během který budou moci příchozí vyhrát věcný ceny od Vansu, Darkslide.cz, Happy Hour Shades nebo Polar Skate Co. Nepůjde o žádný hrocení nebo dokonce o jízdy na čas, ale o pohodovej pojezd s partou. Na místě bude připravenej i gril, je ideální si na něj něco donést, o pivkách nemluvě. Křiváci tam budou mít i nějaký časáky, připomínáme.

DIY Playground se nachází v blízkosti fotbalovýho stadionu na Edenu, viz. mapa. Pokud pojedete autem, ideálně zajeďte do ulice Nad Slávií, kde je místa habaděj, pokud se budete přepravovat MHD, dojeďte na zastávku Slavia a řiďte se podle mapy.

V případě nepřízně počasí se akce přesouvá na neděli, no a kdyby mělo náhodou chcát i tehdy, proběhne přesun na krytej spot do říčanský Garáže. Těšíme se.

plakát

Pokřivený pohled na scény.