Jak vypadat dobře na skateboardu

Křivák nedávno prozradil, jak se tvářit na skejtové fotce, nyní vám přináší dobré rady, jak vypadat dobře na skateboardu za každé situace. Není to jen o tom, umět se hezky obléct, ale pokud chcete vypadat a cítit se na skateboardu opravdu dobře, je potřeba brát ohled na spoustu dalších okolností.

Kanál / 18.02.2015 / Autor: Křivák

1. Při ježdění se hodí potítko a ručník, průběžně stírejte pot z čela, tváře i rukou.

2. Používejte antiperspirant, zabráníte vzniku nepříjemného zápachu při pocení. Pokud používáte kolínskou nebo parfém, pamatujte si, že méně je vždy více. U kolínské stačí dvakrát stříknout a u parfému někdy i jednou. Měli byste hezky vonět, ale neměli byste svojí vůní zaplnit celý skatepark.

IMG_4769

3. Noste funkční oblečení (trička, kalhoty, ponožky, bundy) budete se po celou dobu ježdění dobře cítit. Pokud nemáte padnoucí oblečení, zajděte si ke krejčímu a nechejte si něco ušít.

4. Když jdete skejtovat, počítejte s tím, že se vaše oblečení možná trošku ušpiní, proto zvolte jiný outfit, když jdete na party, nebo třeba do restaurace. Hlavně si na skejt nikdy neberte třeba hodinky, nebo oblíbenou košili.

IMG_0918

5. Nechoďte ven s vlhkými vlasy, vlasy schnou déle, než si možná myslíte. I po skončení fénování jim trvá pár hodin, než budou skutečně suché. Zejména v zimním období jim hrozí, že se polámou a jejich struktura se naruší.

6. Během tréninku neustále po troškách upíjejte. Stačí neperlivá voda, ale můžete si připravit i slabý energetický nápoj – záleží na náročnosti vašich triků.

20130713_211521

7. Pokud skejtujete v ranních hodinách, a pak míříte do zaměstnání nebo máte po odpoledním ježdění ještě další program, nezbývá vám, než se osprchovat a umýt vlasy přímo ve skateparku. Do sprchy si nezapomeňte obout žabky či gumové pantofle, ochráníte nohy před vznikem plísní. Po ježdění a po osprchování je pokožka ideálně prokrvená, proto pokožku těla ošetřete anticelulitidním přípravkem.

IMG_2695

8. Při širokém úsměvu schovejte jazyk za zuby a vyhnete se tak příliš širokému úsměvu a pootevřeným ústům, která nikdy nevypadají dobře.

9. A ještě jeden dobrý tip. Různé pokrývky hlavy jsou v módě po celý rok, tak toho využijte. Určitě budete vypadat lépe se slaměným kloboukem než s mastnými vlasy.

IMG_2837

Pokřivený pohled na scény.