Crooked to Death: Ztracenej víkend, křest kompilace a Křiváka #3

Ollie je základní skejtovej trik. Je to taky novej track od kapely Bugmen. Bugmen ho exluzivně složili a natočili pro kazetovou kompilaci. Crooked To Death je pak další spolupráce Křiváka a kazetovýho labelu Stoned to Death. A skrývají se za tím hned dvě různý věci: zaprvý ona kompilace a zadruhý jeden Ztracenej víkend, kterej proběhne v pátek a sobotu 23. a 24. dubna na Strahově v klubu a taky hlavně před klubem 007! Pokřtíme tady jak kompilaci, tak i Křiváka #3.

Záškodnictví / 13.04.2015 / Autor: Křivák

A mimo to se bude grilovat, skejtovat na strahovský rozlámaný asfaltce, budeme promítat filmy, listovat zinama a samozřejmě tam bude hrát velká část kapel z kompilace. Track Ollie si můžete pustit už teď právě tady:

A my vám mezitím vysvětlíme, o co jde:

Zhruba před rokem nás napadlo udělat kazetovou kompilaci, na které by se sešla většina našich kámošů z kapel soustředěných kolem časáku Crook a vydavatelství Stoned to Death. Samozřejmě ideálně tak, aby kompilace vyšla při příležitosti třetího čísla Křiváku /rozuměj Crooku/. Pak nás napadlo, že by nebyl úplně špatnej nápad všechny kapely z kompilace nahnat na jedno pódium a nechat je to odbuřit za jeden večer. Žádnej fesťák, ale prostě Blesková válka. 10-15 minut na pódiu, raz dva tři a střídá další kapela. No a pak nás napadlo, že by se tím dal zabít celej víkend. Tady to je.

V pátek bude Blitzkrieg. Každá kapela z kompilace, která má v ten den čas, se prožene pódiem /rozpis dole/ strahovské Sedmičky a na sklonku večera pokřtíme kompilaci CROOKED TO DEATH. Zahraje Prodavač, Hissing Fauna, Uštkni, Nuly, Sebestřet, Bugmen, Peleton a Exorcizphobia.

V sobotu jsme povolali patrony rožnovského Vraha /nechť mu je zem lehká/ Telefon a Uštkni a brněnské klasiky tamního psychedelic ug punku Deceased Squirrel on the Phone. Za jejich pomoci přivedeme na svět trojku Křiváka, kde se mimo jiný dočtete i o legendách L´Point, zinech, o post-apokalyptických vizích ze skanzenu malíře Jana Vytisky nebo o komunitním skateparku v jordánským Ammánu.

Mimo to vás celý víkend čeká skejtová improvizace /už jste někdy viděli medvěda s křivákem na prkně?/, projekce, ziny a asi nejdůležitější spektákl víkendu – MOLLY feat. Grill

11030318_815976948437907_917849176737067857_n

 

Vstup: 150 Kč / den nebo 200 Kč za celej víkend!

Místo: Strahov, Klub 007

Pátek: start v 17:30, Sobota: koncert v 20:00, projekce v 17:00

A tady najdete událost na Facebooku 

Pokřivený pohled na scény.