Křivák v Papírně

Ve spolupráci s Papírnou pořádáme 9. května první křiváckou akci v Plzni. Jako vždycky čekejte skejty, ziny, kazety – bude se jezdit na překážkách v prostorách, můžete s náma udělat vlastní zin, povíme vám něco o historii self-publishingu, zahrajou kapely z kompilace Crooked to Death a představíme třetího Křiváka.

Záškodnictví / 05.05.2015 / Autor: Křivák

Ve 4 hodiny začínáme zinovým workshopem, kde si můžete vytvořit vlastní zin s Petrem Hlaváčkem a křivákama. Vezměte si svoje vytištěný fotky, všechno budeme dělat analogově. Připravujeme i přednášku o historii self-publishingu a na místě bude k nahlédnutí improvizovaná zinová knihovna. Od půl devátý pouštíme (Klub náročného křiváka) dokument Format Perspective Philipa Evanse o různých přístupech ke skejtový fotce. Šest evropskejch skejt fotografů (mezi nimiž je i Sergej Vutuc, kterýho znáte ze stránek našeho časopisu) představuje svůj život a styl práce – často naprosto odlišnej od toho, co znáte ze skejtovejch magazínů. Den zakončíme koncertem kapel z kompilace Crooked to Death, kterou jsme dělali s kazetovým labelem Stoned to Death:

Or –  Hluch / Stříbrná raketa

 

Prodavač – elektropop / Malý ráje 

 

Během celýho dne se bude skejtovat, máme nachystanou výstava fotek, představíme třetího Křiváka, budou se pít piva a něco ugrilujeme nějaký lilky. Pro aktuální informace sledujte událost na Facebooku.

☮☮☮

c3papirna_web

Pokřivený pohled na scény.