SKEJT SMRAD CHUDOBA

Hluch Crew pořádá 29. května už druhej koncert v rampě (rozuměj dřeváku v pražskejch Modřanech). Celý to funguje na principu jakýsi koalice s bezdomovcema, který bydlej pod rampou (vrácený sklo je jejich), proto doražte podpořit už jenom proto. Víc se dozvíte v pozvánce od Hluchu.

Záškodnictví / 27.05.2015 / Autor: Křivák

zveme na druhý punk koncert ve skateparku v Modřanech(mapa a spoj viz níže). Akce proběhne v pátek 29. května 2015(v případě nepřízně počasí včas nahlásíme přesun). Z Českých Budějovic dovalí DEZINFEKCE, skvělý hc/punk s typicky jihočeským rukopisem a zvukem, co vás na živo totálně rozmlátí. Z Brna dojedourovnou dvě party:

BRÜNNER TODESMARCH, velmi hrubý, primitivní punk od lidí z Carl Gut, Evidence Smrti, FestaDesperato atd. V současných punkových vodách neznám agresivnější party. Na živo je to totální smrt! Hluková chaotická vlna, která působí dojmem naprosté demolice, nebo spíše řízeného epileptického záchvatu.A když už jsme u té SMRTI – zpěvák Brünner Todesmarch, Miruus, po léta tvoří vynikající zin, který nese tento hrdý název. Nedávno vyšlo nové split-číslo: první polovina patří SMRTI, druhou polovinu tvoří DRANK NACH OSTEN, jenž mapuje východoevropský punk v post-sovětských zemích. Na koncertě jistě k dostání!

Spolu s BT dále přijede ALIUSTERRA – velmi nápaditý punk spíše středního tempa, propracované songy, plné zvratů a melodií, skvělé vokály a texty!!!!, to celé ovšemzahráno s patřičnou agresí a tahem!Mimochodem Aliusterra právě vydala vynikající split s orlovskýma Rosa Parks a již před delší dobou poslala dva vály na vynikající LP kompilačku českých punk kapel, která se jmenuje NA KREV (najdeš tam i dva songy od DEZINFEKCE). Obojí jistě k dostání na koncertě!

Poslední do party přibyli NEZAPOMEŇ – špinavci z kolektivu Hella Punx, kteří na Berounsku pravidelně pořádají punkové akce a stojí také za dnes již legendárním statkem HELLA (u-rampa, bar a sál na koncerty). Chlapi nedávno vydali ganz dobrý kazet-split s berounskou partou SEBESTŘET.

skate-smrad-a-chudoba (1)

 

Na místě nějaké to lahvové pivo, oheň, vege jídlo a tak. Na mapách to najdete tady a dojedete tam tramvají 3, 17, 52, zastávka Černý Kůň.

 

START: 19:30
VSTUP: DOBROVOLNÝ, ale berte, prosím v potaz, že hrají 4 kapely a každá z jiného města. Náklady na akci jsou tudíž vysoké, takže očekáváme vaše žíznivé tlamy na baru a taky patřičný support při výběru vstupu. Díky!

 

Zdroj: Hluch Crew

Pokřivený pohled na scény.