Telefon z Vraha: Dýchejte zhluboka, vysávají z vás život

Kapela Telefon se postarala o divoké finále křestu třetího Křiváka na Sedmičce a songem přispěli i na naší kompilaci Crooked to Death. Tentokrát se rozhodli obsadit prostor bývalé rožnovské diskotéky a změnit ji v punkové peklo. Jo a možná budou i diskokoule!

Záškodnictví / 04.06.2015 / Autor: Křivák

Koncert Telefon - Freesko Rožnov

 

Dál dáváme slovo Ctibovi:

Dlouho jsme s TELEFONEM nehráli v Rožnově a pálily nás prsty. Takže vás chceme pozvat na neobvyklý koncert, který chystáme na sobotu 6. 6. do rožnovského klubu Freeško.

V čem neobvyklý?

1) Místo konání. Freeško je bývalá diskotéka. V současnosti je to ale místo, kde se většinu času nic neděje, jen sem tam se tam uskuteční akce typu reggae party nebo koncert místních rockových mániček. My jsme si zrovna tento flek vytipovali hlavně z toho důvodu, že se tam dá udělat slušný zvuk (to je vyzkoušené). Vy, co jste byli na některé akci ve Viganticích, víte, že se zvukem to tam bylo pokaždé spíš kompromisní. Navíc s majitelem Freeška byla velmi rozumná domluva na podmínkách. Takže to prostě chceme zkusit. A jo, diskokoule tam jedna visí. Nebo dvě?

2) Hrajeme sami. Máme pro vás nachystané tři dvacetiminutové sety. Zazní biče, co normálně hrajem v současném programu, zazní fungl nové kusy, zazní archivní záseky a zazní taky hromada coverů, a to poměrně širokého záběru.

3) Hosté. Tři spříznění zpěváci a řvouni, jedna spřízněná zpěvačka.

Stavte se, fest se na vás těšíme!

Za TELEFON zdraví Ctib

 

Pokřivený pohled na scény.