Pod štvanickým mostem 30/8 Hluch: Do you remember real pain?

Tohle léto bylo náročný a upřímně jsem ráda, že je už skoro pryč. Než se ale srpen definitivně vytratí, díky tomu, že některý lidi jsou ještě zmatenější než já, děláme společně s Goldmine menší australskou sešn na Štvanici. Nechystejte se do vily, tenhle sedánek proběhne u mostního oblouku železničáku, trochu stranou ale s o to lepším výhledem na řeku, vltavskou, petřín a další podstatný místa.  Píše Judita z Hluch crew o zítřejším koncertu pod mostem s australskými Rat Columns a (F)ingers. Skejtpark je kousek, lahváče budou. 
Záškodnictví / 29.08.2015 / Autor: Křivák

11694787_864091673659156_68562040099416003_n

co teď, nevím kudy dál. klíčový slova jsou jasný : Total Control, Blackest Ever Black, zmatenost. k Rat Columns jsem se dostala úplně náhodou a nebudu kecat, zajímalo mě to jen kvůli personální spřízněnosti s výše uvedenejma klasikama z Iron Lung Records. Rat Columns jsou ale zajímavý sami o sobě. nevyzpytatelnost jejich tvorby (lo-fi solo prvních nahrávek přes experimentálnější synťákový polohy až po téměř Dino Jr uvolněnou pohodu, prohánění kola po polních cestách a popíjení letních drinků) slibuje příjemný zážitky.

fooling around rozvolněnost naruší jejich kolegové z labelu – (F)ingers. temný zaříkávání, fyzický zážitky, Wicker Man. vždycky, když si dávám Tantrum Time, ochutnávku z Hide Before Dinner, debutový desky vydaný před nedávnem právě na Blackest Ever Black (razítko kvality a souvstažnost s tisícem a jednim projektem Dominica Fernowa) motá se mi hlava a nepříjemný bušení srdce spánkovejch deprivací mi tahle kobra nocka mění na kvalitní arytmii.

nedělní sabat, protože místo kostela se radši flákáme u řeky, bude pochopitelně doplněnej o minibar s nabídkou drinků, který nepotřebujou větší přípravu než odjištění zapalovačem. pojď s náma říct létu čau na Štvanici, do míst, který ještě odolováj gentrifikaci, spolu s kapelama, který na podobný akci už asi neuvidíš.
Pokřivený pohled na scény.