Ondřej Vlk: Každý fízl je zmrd

Dvoustrana z Křiváka #2 má stále co říct.  Horylesy uvádí…

Kanál / 01.05.2015 / Autor: Křivák

Policista je profese, fízl je vlastnost. Fízlové jsou Češi a Čechů je většina. Bestie, které se od roku 1939 nechají oceňovat za práskačství a když své 50. krysí výročí zlatého období degenerace důstojnosti člověka oslaví infarktové srdce Evropy krveprostou revolucí (čti: ti to nežeru Havle), za svoji vytrvalost dostane dvojitý bypass a underground k tomu. Po půlstoletí arytmií jsou z nemocí — přednosti.

Všichni fízlové jsou zakomplexovaná hovada s pokřivenými morálními hodnotami. Jednou z nich je délka penisu, kterou si neúspěšně prodlužují tonfou, avšak po zjištění, že tento tonfohormon nemá žádný dopad na mužnost, začínají se jím kolem sebe divoce ohánět — řekl militantní tuning Schwarzenegger na diskotéce v Bramborově u Jablůnkova a pokračoval v leštění Škody 120 se spoilerem a samolepkou Castrol.

O ženách-policistkách mluvit nemůžu, protože mne řezali pokaždé jen tihle eunuchové, ale dal bych levou ruku do ohně za to, že to jsou taky pěkné piče, a když říkám pěkné, tak myslím pěkné asi jako Margaret Thatcherová v železné panně, to si najdi na Wikipedii, more.

Hodnota fyzického násilí už je ta tam, ač lid chce stále vidět krev, nasycenost je těsně pod okrajem poháru psychického zdraví, a smrt, byla-li někdy argumentem, již není. Fízlové pořád zabíjejí negry, zatýkají stejťáky a chrání ty, co na to mají — to se nikdy nezmění, ale skutečný psychický teror je ještě v plenkách.

Když v roce 68 zachránila invaze vojsk Varšavské smlouvy do Československa všechny disidenty, protože už pomalu neměli co dělat, a zároveň pošlapala veškeré iluze čím dál nadějnějšímu socialismu, krysy napráskaly všechny — ty, co moc věřili, aj ty, co nevěřili vůbec. Češi kolem sebe kopou příkop, do kterého hážou všechny nekonformní, ale mají smůlu, protože je jedno, jak hluboko budou kopat, vždycky bude někdo, koho to přestane bavit. Aj my jsme právě součástí další normalizace, ale je úplně jedno, v jaké ideologii žiješ, vždycky tě budou chtít ojebat, a jestli to nevíš, tak teď žiješ v diktatuře kapitalismu. To psal už starej Karel M., jenže byl tak starej, že to nedomyslel, takže na nás zbyl spíš prokurista Josef K. (čti Proces).

A jak to všechno souvisí s fízlama? Kdo jiný než dobrovolný exekutor represe a chodící symbol dohledu nad fašizujícími tendencemi kolem nás by ti měl každý den připomenout, že jsi svobodný jen tak, jak si zasloužíš? Možnosti přímé demokracie v kapitalismu jsou směšné už teď, ale bude to horší, to si piš, nehledě na to, že demokracie, kterou žijeme, je zastupitelská — a to je spíš prohra.

Nic není černobílé, a rudé už vůbec ne, takže neantikomunistuj jak starý kokot, ale řekni mi, co tě fakt sere? Cikáni? KSČM? Piču. Kamery, dohled, peníze, Češi a fízlové zvlášť. Si uvědom, v čem žiješ. Není důležité, co si myslíš, ale že jsi v prdeli.

zadni-prebal-f88

Pokřivený pohled na scény.