The Humbling Experience 4 Release

Ziny / 23.02.2016 / Autor: Křivák

Olomoucká SF minirampa bude 26. 2. 2016 svědkem releasu lokálního fanzinu The Humbling Experience 4. Akce by nebyla kompletní bez pořádné skejt session a bez muziky. Zahrají kapely Boiling Point, Hledání (Plugged and Distorted) a Telefon. 

humbling

Na zinu se spolupodílí více než desítka přispěvovatelů. Najdeš tu třeba report z olomouckých koncertů, černé stavby diy spotů, mapování okolních streetů, nebo výlety za skateboardingem – Karviná, východoslovenské Margecany, Vancouver, čínskej Wuhan, ale taky 3 dny ve tmě (ty byly bez skejtu). Jirka Kůrka reportuje stavebně skejtovej výlet do Jordánska (Kubovi verzi znáš z posledního Křiváka), najdeš tu ale i povídku, knižní sekci (vydavatelství Broken Books!), chilli koutek a návod na přežití (pro otrlé). Radim Brunovský představí svůj projekt Moravian Killaz a protože nejsme omezení jen na 4 kola, Samuel přispěje rozhovorem s olomouckým Bajkazylem. Zin vychází v lepené vazbě s obálkou na recyklátu.

Ve světle nedávných událostí je zin věnován zesnulému Filipovi Fuchsovi. I koncert bude proto formou benefitu a výtěžek poputuje k Filipově rodině.

Událost: https://www.facebook.com/events/1679212095683526/

he

Pokřivený pohled na scény.